Tekil Mesaj gösterimi
  #2 (permalink)  
Alt 3. Mayıs 2008, 20:10:58
costa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
costa costa isimli üye çevrimdışı
SEOkolik

Merhaba ordeniz,
öncelikle foruma hoşgeldin.
Bahsettiğin gibi araştırdım
öncelikle Yahoo'dan gelen linklerine baktım
[SEO Turk forumlarında bulunan linkleri görebilmek için üyelik gerekmektedir. ]

1182 tane INLINKS gözüküyor, ki bu gayet iyi bir rakam
Yalnız 2 tane farklı şey aratıyorum demişsin ikisinede
Antalya Emlak Pazarı - OrdeniZ Emlak Danışmanlık Antalya
yazmışsın burada tam olarak ne dediğini anlayamadım. Ancak ilk önce yapman gereken kaç tane google'da index li sayfan olduğudur.
GOOGLE a sadece "siterdeniz.com" (tırnaksız) yazarsan 709 sayfan çıkıyor. Ancak bütün sayfaların description ları
"Ordeniz Emlak Antalya,antalya emlak sektöründe satılık,kiralık emlak,ev,konut,dubleks ev,müstakil ev,yazlık,villa,apart ve stüdyo daire, fotoğraf ve harita ..."

TITLElarda ise sadece numaralar değişik.
OrdeniZ Emlak - Antalya satılık, kiralık daire,villa No XXXX
Öncelikle bunları düzeltmen lazım.Bu aşamadan sonra backlink lerine bakmanı tavsiye ederim. Bu arada SITEEKLE.NET SITEPAZARI.NET LINK-BACK.NET gibi güçlü olmayan, hemde çok siteye aynı sayfadan link veren bu yüzden işine yaramayacak çok fazla GARBAGE linkler var sana gelen linkler arasında. YAHOO FINANS tan gelen linklerin önemli senin ditene değer katıcaktır. "1500 arama motoruna otomatik başvuru" gibi şeylere fazla itibar etme, bu tarz arama motorları zaten otomatik başvuru istemiyor, çoğunun sistemi değiştiği içinde bunları kabul etmiyorlar. (artık resimli onay kodu falan istiyor çoğu) zaten GOOGLE YAHOO VE MSN/LIVE hariç diğer arama motorları olmasada olur aratan yok, seni oralardan bulacak olanda yok. Bu arada sitendeki hiç bir IMAGEde ALT TAG koymamışsın. Bunlar senin açından handikap. Ayrıca yazıları ve başlıkları H1 H2 H3 olarak düzelt. Bence önce bu dediklerimi uygula, sayfanın trafiği kısa sürede artacaktır. Ne zaman detsek istersen ben forumu takip ediyorum.
Alıntı Yap ve Yanıtla