Alıntı:
|
Emir, benim anlamadığım, bu yarışmaya katılan arkadaşlar kendi aldığı alan adlarını veya bloglara SEO çalışması yapmıyor mu? Yani sadece yarışmayı yapan sitenin adı geçiyor linklerde ve arama kelimelerinde.
|
Blog olaylari cok bilindik bir durum bende cok yaptim blogger.com gibi yerlerde konu ile ilgili uygun domainli bir blog acarsin iceriginede uyun icerigi koydunmu baska bir seo calismasina gerek kalmiyor cünkü birebir blogger.com´un google gözündeki degeri belli hirvatistan türkiye macindada bende kendime bölye bir sayfa acmistim sonra sildim gitti bu isin hizli olan tarafi oluyor genelde kalici olani degil egerki seosu iyi yapilmis bir site cikarsa alta aliyor acilmis blog sayfasini ..
Alıntı:
Bu tarz şeylere karşı hiç bir zaman ilgim olmadı, dediğin gibi bu yarışmaların amacı kendi reklamlarnı yapmak, birde ne kadar güvenli olduğu tartışılır. Ödülü gerçekten veriyorlar mı?
Kendi başlattıkları yarışmadaki arama kelimeleri için kendileri bir kaç ay önceden alan adı alıp, SEO çalışması yaptıktan sonra kendi yarışmasını kendide kolaylıkla kazanabilir diye düşünüyorum..
|
Acikcasi ayni seyleri bende düsünmedim degil artik bu yarismaya katilan arkadaslarin sorunu kaldiki yarismaya katilan siteleri takip ederseniz cok kaliteli siteler göremezsiniz