Tekil Mesaj gösterimi
  #8 (permalink)  
Alt 14. Mayıs 2008, 10:52:16
MarS MarS isimli üye çevrimdışı
Yeni Üye

Post seo teknikleri hakkında bidiklerim

Öncelikle Bilgi paylasımı için teşekür ediyorum seoturk'e arkadaşlar birincisi hit almak istiosunuz ama siteniz hangi kitleye hitap ediyor öncelikle bunu bi cözelim örnek verelim ircd shell ozaman stenizin ismini denemeshell.x gibi shell yada ircd ismi barındıran adlardan secin ikincisi google bu olaqya dikkat ediyor kendim cok sahitim eğer imkanınız varsa seo kurun yoksa meta tag larla kendiniz yaratın öncelikle sitenizi google site araçlarına ekleyin sitenize sitemap ekleyin (xml) sonra googlebot sizin sitenize gelip bakması için rebot.txt olusturun bununla ilgili yardımı google site araçları veriyor sonra sitenizin içerisendeki kulanmadınız html dosylarını silin çünkü google bunları yok sayarak sizi düşürüyor sonra ircd shell adında bi domaine sahibiz ozman link örneği ircd shell linkini ircd_shell.html gibi hazırlasanız google sizi cok iyi algılar ve gerken yere zeten içerik olarak her seyiniz varsa mutlaka cıkarsınız örnek site vere bilirdim ama bilmiyorum arkadaşllar yanlıs anlarmı o yüzden yzmıyorum isteyen olursa örnekleri gösteririm ama sakın bilmişlik algılamayın ben bu yaptuıklarımın hepsinden faydalandığım için paylaşmakdır
Alıntı Yap ve Yanıtla