Satılık Gelirli Download Sitesi
servetoloji.com
Site 5 yıl önce sıradan bir eğitim sitesi olarak kurulmuştu. 3 yıl önce sadece slayt üzerine yapılandırıldı. Ücretli üyelikler ile download yapılıyor. 3 yıl süresince ve şuan hala Türkiye’nin en geniş içerikli ve kaliteli slayt sitesi olma durumunu korumaktadır. Eğitim öğretim ve tüm alanlardaki genel kategori slaytlarında yegane kaynak durumundadır.
Ziyaretçi ve üyelerinin çoğu eğitim öğretim kitlesinden olmakla beraber farklı meslek gruplarından da çok sayıda üyeleri vardır.
Hiç bir arama motorundan banlanmamıştır ve ziyaretçilerinin tamamına yakınını googleden çekmektedir.
Google; slayt, slaytlar, slayt sitesi gibi aramalarda ön sayfa başlarında olan listelememiz; ders slaytları, eğitim slaytları, ilköğretim slaytları, sunular vb. google’de liste başı olduğumuz popüler diğer arama etiketleri vardır. Ayrıca uzantısı slayt olan tüm kelime grubu aramalarında çoğunlukla liste başı veya ön sayfa üst sıralarda yer almaktayız.
Web sitemiz eğitim sitesi zamanındayken değil ama 3 yıldan bu tarafa slayt üzerine internet ziyaretçileri tarafından bilinen bir site haline gelmiştir.
Websitemizin adsense ve üyelik gelirleri tatminkar edicidir.
Yine ben de malum site satışlarında okumaya alıştığımız gibi tek kişiyim uğraşamıyorum eğer iyi bir çalışma gösterilirse veya farklı ücretli ya da ücretsiz download stratejileri uygulanırsa ziyaretçi, üyelik ve gelir bakımından şu anki durumunu katlayacaktır demek zorundayım. Çünkü gerçekten sitenin ilgiye ve daha da geliştirilmeye ihtiyacı var. Birkaç aydır bölgesel bir proje üzerinde çalıştığımdan siteye uzun süredir çivi çakmamış durumundayım.
Lütfen iyi bir site ve iyi bir gelir düşünen ciddi alıcılar benimle 05417413936 nolu telefondan irtibat kurabilirler.
|