Arkadaşlar "özgün içerik" olayına şiddetle katılıyorum. Özgün içeriğe google çok önem veriyor eğer sitenizde hergün bir özgün içerik çıktığını görürse siteden adeta çıkmıyor her saat başı yeni indexini alıyor. Ancak google amcanın ne zaman ne yapacağı belli olmuyor, hepiniz // if end if // muhabbetini bilirsiniz ; sanırım google amca da bunlardan çok var.
Şimdi sizinle bir tecrübemi paylaşmak istiyorum , ben sizin 3-5 günde yaptığınız olayı 1-2 ay zarfında test ettim :
bir site vardı adsense ile para kazanan adı x sitesi olsun ,
x sitesi aylık 600-700$ kazanıyor. ( Kendim gördüm )
ama;
pr : 0
programlama:0
seo : 0
description , keyword meta tagları yok.
Sadece title ve el ile oluşturulmuş 500 html sayfası.
Ben teleport pro ile siteyi kopyaladım, regular expression kullanarak sitenin title larını ayrı içerik kısmını ayrı olarak ve içeriğin ilk 250 harfini description olarak ve yine random kelimeler bularak keyword olarak database geçtim .
sonra 404 hata sayfalarını kullanarak seo lu linkler oluşturdum.
Artık o site benim sayfamda idi tabiki databaseden çağırıyordum.
Benim siteye entegre olması için Bir header/footer koyduktan sonra
adsense reklamlarını da istediğim yere yerleştirdim.
benim sitem y sitesi olsun ;
y sitesinin :
pr : 3
dmoz kaydı var.
seo iyi,
içsayfalarda çokca pr 2 var.
sitenin asıl konusu iyi özgün içerik basıyor.
Aramalarda iyi sonuçları var.
Emek verilmiş bir site.
5-10 gün içinde google tüm sayfaları indexledi, bir ay içerisinde kopya içerikler asıl sitenin kat kat üstünde çıkmaya başladı
500 sayfa ile googldan 1,5 ay sonra günlük 3$ almaya başladım.
Test bitti , içeriği kaldırdım , şu an header bilgisi olarak 404 döndürüyorum google içeriği kaldırsın diye , ama şunu da söyleyeyim hesabıma bu içerikten 180 küsür tl geldi.
Şimdi aynı konuda kendi içeriğimi oluşturdum , daha dün google yeni içerik bölümünün anasayfasını indexledi , içeriğini de indexlediğini biliyorum ama goolge bu ne zaman ne yapacağı belli olmuyor.
Umarım kafa karıştırmamışımdır.
İyi çalışmalar.
|